Stacks Image 5

Inschrijven

U kunt zich hier aanmelden voor deelname aan een of meerdere programma-onderdelen door de onderstaande procedure te volgen.


Zo schrijft u zich in voor deelname aan het programma

  1. Klik in de agenda op het onderdeel waar u zich voor wilt inschrijven.
  2. In het pop-up venster wordt u gevraagd om in te loggen als gebruiker met uw inlognaam (uw mailadres) en een wachtwoord.
  3. Als u nog niet bekend bent als gebruiker wordt u gevraagd om als u als 'Nieuwe gebruiker' te registreren.
  4. U vult in het volgende pop-up venster uw gegevens in. U kunt optioneel uw banknummer invullen met het oog op eventuele restitutie van inschrijfgelden. Als alles correct is ingevoerd klikt u op Registreren. U kunt daarna inloggen als gebruiker.
  5. Uw boeking wordt definitief nadat u via iDeal de kosten heeft voldaan. U ontvangt een email als bevestiging van uw deelname.
  6. Voor het inschrijven voor andere onderdelen van het programma herhaalt u deze procedure.


U kunt uw deelname tot twee dagen voor de datum waarop de activiteit plaatsvindt annuleren door een mail te sturen naar aanmelden@kunstinzichtgroningen.nl. Als wij beschikken over uw bankrekening nummer maken wij het inschrijfgeld onder aftrek van administratiekosten aan u over.

Wanneer een programmaonderdeel door omstandigheden niet kan doorgaan, krijgen de deelnemers hiervan bericht in de week voor de geplande aanvangsdatum.

Inschrijfformulier

© Cc 2023 | Privacybeleid